affärer i Norge?

Lugnt. Vi hjälper dig anpassa din kommunikation och marknadsföring så att du övertygar dina kunder över gränsen.

lugnsvenskinorge

översättning till norska

Vi anpassar din text till norska koder och språk så att du verkligen träffar rätt hos din norska målgrupp. Det kan innebära en finjustering av budskapet – eller en total omskrivning.

fast norsk skribent

Behöver du en fast norsk content writer, SoMe-manager, copywriter, översättare eller en kombination? Vi hjälper dig ett fast antal timmar i veckan eller månaden. 

kurs och föreläsning

Vi håller anpassade kurs och föreläsningar för marknadsavdelningar, försäljare och näringslivsorganisationer. 

kartläggning & admiN

Vi ger dig översikt över norska målgrupper, konkurrenter, regelverk och håller i trådarna när du ska genom formella processer hos norska myndigheter.

 

 

Psst.. Er du norsk og ønsker oversettelser til svensk? Besøk vår norske nettside:

 

varför välja oss?

vi känner både norge och sverige

Vi anpassar dina svenska marknadsinsatser till norska normer, tabun och förväntningar. Allt för att du ska komma in i värmen hos din norska målgrupp.

uppdrag utföras
in-house

Vi outsourcar inte uppdrag till externa parter. Du får direktkontakt med medarbetaren som ska utföra ditt uppdrag och en personlig 1-1 service.

kvalitet är vår högsta prioritet

Vi är petiga. Riktigt petiga. Vår nöjdhetsgaranti säkrar att du inte betalar om du inte är nöjd, men allra viktigast: vi säkrar alltid att du BLIR nöjd.

Sähär säger våra kunder

Snart lanseras vår helt nya webbsida med mer information om oss och våra tjänster. Men ta gärna kontakt om du vill veta mer redan nu!

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive deals and academy updates.