Våra Kunder

Varför har vi så nöjda kunder? Vi hoppas och tror att det är vårt äkta engagemang! Att vi lyssnar och ställer frågor samt att vi kan leverera hög kvalitet till ett bra pris. Våra kunders återkoppling är kvitto på detta.

Våra kunders framgång är vår!

det här säger våra kunder

Referens Happy Alien Fiskarhedenvillan

”Happy Alien har vid behov hjälpt oss med översättningar, små som stora och alla gånger med snabb återkoppling. Vi har alltid varit mycket nöjda med resultatet!”

- Pantea Guogardi

Sociala medier & PR-ansvarig, Fiskarhedenvillan

”När vi stod inför möjligheten till en expansion västerut och behövde genomföra en marknadsundersökning för att verifiera potentialen så anlitade vi Happy Alien. 

Stine tillsammans med sina medarbetare genomförde analysen på ett lysande sätt där vi fick möjligheten att fatta ett faktabaserat beslut baserat på stor kompetens inom den norska marknaden i förhållande till den Svenska. 

Stine som person är mycket kompetent, professionell och givande att jobba tillsammans med och jag kan verkligen rekommendera andra att använda sig av hennes företags tjänster.”

- MATHIAS ASPLUND

MARKNADSOMRÅDESCHEF, Riksbyggen

”Samarbetet med Happy Alien gick över förväntan med snabb respons och mycket trevlig personal. Vi kan varmt rekommendera Happy Alien som översättare.”

 

- Marie ErlandSson

Co-Founder, Mydna

”Oavsett om det gäller copy från start, översättning eller språkgranskning av texter, känns det alltid tryggt och utvecklande att jobba med Stine. 

Jag uppskattar också de frågor hon ställer oss under arbetets gång, vilket gör att man får anledning att tänka till en extra gång.”

 

- Karin Lundqvist

founder & Brand Strategist, motherland ab

kg fridman referens happy alien

”Tack Stine för en bra kurs! Alltid positiv, hittar lösningar – som nu när jag är bortrest i tjänsten! 

Tänker att jag kommer att ha stor nytta av nya kunskaper och kontakter i vår fortsatta satsning på den norska marknaden!”

- Alain Lennquist

CEO, kg fridman AB

 

”Vi behövde hjälp av någon som hade kunskap om handel mellan Sverige och Norge och som hade kontakter på båda sidor och vi blev tipsade från flera håll att kontakta Stine från Happy Alien. 

Stine har gjort ett omfattande jobb med att kartlägga de legala förutsättningarna, vilket inte är lätt då det är en ny bransch och kunskapen är låg. 

Med stort engagemang och envishet har hon levererat mer än förväntat och kartläggningen kommer att vara till stor hjälp i vårt fortsatta arbete.”

 

- Pernilla Löfling

Projektledare, dalarna science park

Referens Happy Alien Cinode

Stine levererade snabbt och väldigt professionellt landningssidor översatt från svenska till norska. Hon är noggrann med kvalitén och är väldigt enkel att samarbeta med! Kan varmt rekommendera Stine.”

 

- Mattias Loxi

CEO & Co-founder, Cinode ab

sailer referens happy alien

”Jag är fantastiskt nöjd med kursen! Väldigt givande möten, både med er och dom andra deltagarna. Bra innehåll under våra möten och rejält med bra material att plugga på med mellan våra möten.”

- Jonas Arnell

Founder & CEO, sailer consulting ab

”Happy Alien med Stine & Pia i spetsen har hjälpt oss med kartläggning, översättning och operativa initiativ för Stepler i Norge, med deras positiva, lösningsorienterade inställning i kombination med stor domänkunskap nådde vi goda resultat.”

- Daniel Malmqvist

CEO, Stepler ab

Referens Happy Alien Adven

”Samarbetet med Stine och Happy Alien har gått väldigt smidigt vilket har underlättat för Advens nästa steg i att expandera på den norska marknaden. 

HA hjälpte oss att översätta Advens svenska hemsida till norska och med hjälp av lokala ämnesexperter kunde de ta sig an vårt bitvis väldigt tekniska innehåll. 

Vi hade ha en tät dialog och personlig kontakt under processens gång vilket var viktigt för mig i ett sådant här projekt.”

 

- Charlotte Eriksson

Marknadschef, adven AB

”Samarbetet med Happy Alien var väldigt enkelt tack vare en rak och trevlig kommunikation med Stine!

Det jag uppskattade mest var den korta leveranstiden eftersom vi kunde implementera nya norska texter på vår webb så snabbt!

Jag rekommenderar Happy Alien till alla som inte bara önskar felfria norska texter utan också en kontakt med en stor inblick i den norska kulturen och som vet vad som funkar i Norge! Det har varit väldigt värdefullt för oss.”

- Amanda Rosdahl

Digital Communications Manager, sysarb ab

”Vi anlitade happy alien för att översätta våra förpackningar och produkttexter från svenska till norska. Samarbetet funkande väldigt bra, vi kunde lugnt lämna över allt och lita på att det blev rätt översatt. 

Ett stort plus att det gick snabbt och att de även kollade igenom allt innan vi skickade iväg saker på tryck. 

Vår känsla av Happy Alien är seriösa, trevliga, duktiga och snabba.”

- Lovisa Byström

Graphic Designer, wellaware ab

”Stine hjälpte oss med en analys av den norska marknaden. Analysen var lätt att förstå och ta till sig och vi kommer ha stor nytta av den i vårt arbete framöver. 

Även om vår magkänsla låg ganska nära sanningen är det skönt att få den bekräftad med fakta. Dessutom intressant i tider som dessa att se hur ekonomin och marknaden påverkats av en pandemi.”

- Frida Rindevall

CX Designer, OnceUpon publishing ab

exsitec-logo1

”Stine och Happy Alien har varit fantastiskt hjälpsamma och gjort att arbetet med översättningar har gått otroligt smidigt. 

Framförallt deras möjlighet att redigera rakt i vårt CMS Hubspot och deras expertkunskap inom vår bransch.”

- Frida Widesjö

Markedssjef Norge, exsitec ab

leadership referens happy alien

”Jag är grymt nöjd med denna utbildningen!

Värdefulla och trevliga möten.

Innehållet är genomtänkt och mycket att fördjupa sig i om man vill!

Och som bonus många bra diskussioner och bra utbyte med kurskamraterna!” 

- Lars Engström

CEO, Leadership 2grow

snusdirect referens happy alien

”Stine skriver SEO-anpassade produktbeskrivningar och blogginlägg för oss varje månad. Vi har försökt med andra frilansare och byråer tidigare, men samarbetet med Happy Alien är något helt annat. 

Stine har blivit expert inom vårt ämnesområde och vi har en väldigt god kommunikation. Kvalitén är också fantastisk – vi märkte snabbt att texterna genererar mer trafik! ”

- Evelina Kyrk

Head of Content, Ecodi AB

lead forward referens happy alien

”Tusen tack Stine för fantastiskt fint samarbete med översättningen, kan rekommendera er till alla som har behov av översättning från svenska till norska.”

- Stefan Söderfjäll

författare och lederskapsutbildare

safetron referens happy alien

”Mycket bra utbildning med mycket tips och trix och hjälp med frågor för oss som jobbar med Norge.”

- Thomas Ottosson

Regionansvarig, safetron AB

”Happy Alien har hjälpt oss med kartläggning och översättningar, och Stine och hennes team har tillfört värdefull kunskap och varit lätta att jobba med.”

- jonas nirfalk

head of business development nordics, keesing media group

Kontakta oss

sv_SESwedish